Yläkaupungin Yö 2019 – kiitollisena Grilli 21:n stagella

”Kaikkien kommellusten jälkeen pääsin Yläkaupungin Yö – stagelle. Grillintuoksuisella lavalla sain orkesterini lentoon… välillä rakettimoottori meni kyllä kieltämättä ylikierroksille!”

7×7,85 vuoden iässä keikalle pääseminen on hieno kokemus. Kaksi vuotta sitten olin saman One Man Spacebandin kanssa soittamassa (vinguttamassa) Tekotaiteellisen Paskan Festareilla. Silloin kohtasin jonkin verran teknisiä ongelmia, sillä olin purkanut vanhat Yamaha urut ja asentanut palikat uuteen järjestykseen Lundia hyllyrunkoon. Ennen esitys paloi kaksi sulaketta!

Keikan jälkeen iski perinteinen keikkamasis ja kaikki tuntui aika turhalta. Ei mennyt niinkuin Strömsöössä…Sunnuntai-aamuna heräsin kuitenkin iloisin ja onnellisin mielin. Tuli nöyrä ja kiitollinen mieli siitä, että Yläkaupungin Yön järjestäjät olivat antaneet minulle tämän mahdollisuuden, sekä siitä, että paikalla oli niin paljon myötäeläviä ystäviä ja yleisöä.

”On äärettömän tärkeää, että kannustamme toisiamme toteuttamaan haaveita, elämään unelmia todeksi ja toteuttamaan itseään. Siitä ihmiset saavat valtavasti voimaa, iloa ja onnea elämäänsä.”

Jean Michelle Jarre, Mike Oldfield ja Rick Wakeman – musiikilliset sankarini ja esikuvani, kiitos teille. Nuorena minulla ei ollut rahaa ostaa mielettömän kalliita syntetisaattoreita ja elektronisia vempaimia, joita te soititte taikasormillanne.

”2000-luvulla syntikoiden hinnat romahtivat ja minäkin pääsin nivelrikkoisilla sormillani taianomaisen musiikin pariin. Lisäksi löysin radiosta maagisen kanavan – Avaruusromua!”

Harmittaa, kun jäi keikalla niin paljon sanomatta. ”Avaruustyttö” – biisi on omistettu tietysti vaimolleni Arjalle, ihanille miniöillemme ja pikku Sarallemme, sekä Tiimiakatemian rohkeille, innostuneille ja uljaille tiimiyrittäjä-naisille!

”Freedom for Aquarium Fishes” taas kaikille ihmisille, jotka elävät omien mielenmalliensa vankina. Tämän kappaleen loppuosan rauhallinen soitanta kunnioittaa meidän Skifflepappojen edesmenneen narubasistin Seppo Niukkasen muistoa, sekä soi kiitollisena sille, että meidän Tiimiakatemian kaikki retkikunnat selviytyivät terveenä kotiin meidän Learning Circukselta Romaniasta.

Katso ja kuuntele video (mieluiten hyvillä kuulokkeilla). Toivottavasti siitä tulee hyvä mieli.

Kiitän ja kumarran ja kurkoitan nöyränä avaruuteen. 

”I need My own Space” (Nasa)

Jätä kommentti